mysteryland vlag

Gazelle Experience Center

Dat verhalen verkopen heeft Gazelle wel begrepen. In de zeer uitgebreide experience centre met tentoonstelling én interactieve fabriekstour, wordt het erfgoed van Gazelle goed zichtbaar. En de locatie? Het prachtige oude fabriekspand van Gazelle, waar alles ooit begon.

Als klant kun je hier alle fietsen uit Gazelle assortiment testen op een flinke buitentestbaan. Voor de merkbeleving kun je kennismaken met de geschiedenis en ontwikkeling van Gazelle. De tour leidt je langs mooi oude beelden, audiofragmenten en een geëxplodeerde fiets met alle fietsonderdelen. Via een hoog looppad loop je dwars door de fabriek heen, zo kun je zien hoe de frames voorzien worden van alle items die een fiets nodig heeft. Zelfs een kijkje in de spuiterij behoort tot de route.

Van wandbekleding tot vloerfolie

Voor dit project mochten we hele grote airtex wanden produceren. En met groot bedoelen we tot wel 40 meter! Ook de wanden in de ruimtes met toiletten zijn voorzien van Airtex. Hierij was het belangrijk dat de beelden met een repeterend beeld (van verschillende fietsen) mooi doorliepen en zo min mogelijk werden onderbroken.

Daarnaast hebben we vele Dibond bordjes gemaakt voor bij diverse items in de tentoonstellingsruimte, vloerfolie op de vloeren, een peesframe met doek in de testruimte en folies op de ramen. Een flink klus was “de opvallende brievenbus airtexwand” op hoogte. Een uitdaging voor de monteurs vanwege het werken op hoogte en de lastig te bereiken plek.

De Nieuwe Collectie

Deze opdracht hebben we uitgevoerd in opdracht van De Nieuwe Collectie. Zij hielpen Gazelle met het vertellen van hun verhaal.

Naar boven
up