mysteryland vlag

Happiness Expo

Irma de Vries (Studio Irma) is een Nederlandse kunstenaar die werkt met augmented reality, videomapping en computeranimatie in interactieve kunstruimtes. Hiermee brengt ze haar publiek in een schitterende en kleurrijke wereld. Voor een nieuwe expositie in Brussel met de titel  ‘Happiness, Art. A Positive boost for your brain” maakte M2 Printing de zeer kleurrijke prints met prachtige motieven.

Kunst maakt gelukkig

De Happiness Expo is een verfrissende expositie die de hersenen een positieve boost geeft en ons aan het denken zet over de relatie tussen kunst en onze mentale gezondheid – die behoorlijk onder druk is komen te staan.

Uit een recente studie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) blijkt namelijk dat kunst een sterk middel is tegen de sombere grijze massa. Deze theorie wordt ook ondersteund door wetenschappelijk onderzoek, waaruit blijkt dat bij het ervaren van kunst, dopamine (het gelukshormoon) toeneemt. Het bezoeken van een museum is dus niet alleen hartstikke leuk, maar ook nog eens supergezond!

Gerelateerde producten

print projecten

Naar boven
up