mysteryland vlag

Top 5 ergernissen van standbouwers

Het standbouwseizoen is in volle gang. En waar volop gewerkt wordt worden ook fouten gemaakt, toch? Wij vroegen standbouwers naar hun top 5 grootste ergernissen. Dit zijn ze:

(Pees)doeken die niet passen

Niets is frustrerender dat vlak voor de opening van de beurs de (pees)doeken niet blijken te passen. Bij M2 Printing meten wij alle doeken na. Bij het ontvangen van het bestand, tijdens de productie én na de afwerking worden alle (pees)doeken gecontroleerd en nagemeten. Daarmee zijn we er zeker van dat de maatvoering, conform de opdracht klopt. Daarom geven wij M2 Pas Garantie, zodat u met een gerust hart de prints mee naar de beurs kan nemen.

Verpakking zonder inhoudsvermelding

Een grote ergernis van de standbouwer is de verpakking van het printwerk. Bij de beurslocatie wil je als standbouwer aan de buitenkant van de verpakking direct zien wat de inhoud is. Zodat je snel en efficiënt de visuals van de stand kunt monteren. Elke standbouwer heeft zijn eigen verpakkingswensen. Bijvoorbeeld per stand verpakt, of elk doek apart om een koker. Doordat wij voor vele grote standbouwers produceren weten wij wat belangrijk is.

Leveringsproblemen

Morgen is de beursopbouw en jij hebt je visuals nog niet ontvangen? Je pakket is nog onderweg, of je pakket is verkeerd bezorgd. Het pakket ligt ergens in een hoek van de RAI of de transporteur levert niet af op de stand van de Jaarbeurs. Zeer frustrerend. Onze transporteurs kunnen elke beurslocatie dromen en leveren op maat, op tijd, hoe en waar jij wilt.

Leverancier niet bereikbaar bij nood of niet flexibel

Tijdens het opbouwen snijd je per ongeluk door een doek heen. Of je komt erachter dat je een logo bent vergeten te bestellen. Kan gebeuren! Maar kan de leverancier het nog met spoed regelen? En is hij ook ’s avonds of in het weekend bereikbaar? M2 Printing begrijpt dat er tijdens de opbouw wel eens wat mis gaat en er last-minute bestellingen worden geplaatst. Wij staan daarom altijd klaar voor onze vaste klanten, ook buiten werktijden én in het weekend. Voor standbouwbedrijven hebben wij een speciaal telefoonnummer waarop wij altijd bereikbaar zijn. Standbouwers die al met ons werken weten dat bij ons altijd alles op tijd en perfect voor elkaar komt. Ook bij wijzigingen of spoedaanvragen.

Veel (onnodige) communicatie tijdens en na bestellen

Je wilt na je bestelling niet nog vele vragen terugkrijgen. Als standbouwer heb je het al druk genoeg! Door te bestellen in onze webshop weet je zeker dat het goed geregeld wordt, zonder onnodig veel communicatie. Uiteraard zijn onze zeer kundige projectmanagers en studiomedewerkers altijd bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden of advies te geven. 

Herken je bovenstaande ergenissen? Dan heb je nog niet met M2 Printing gewerkt. Bekijk in de video hieronder wat wij doen voor een ‘alles in 1x goede levering’. Profiteer ook van onze voordelen en neem contact met ons op!

Naar boven
up