mysteryland vlag

Uitzonderlijke formaten en afwerkingen

M2 Printing heeft alle printers in huis om op elk materiaal in elk formaat te printen. Doek, textiel, folie of plaatmateriaal; alles is mogelijk. Tevens beschikken wij over talloze afwerkmachines en technieken, waarmee we elke speciale confectie aan kunnen.

Beurs- en standbouwers worden steeds creatiever. Om op te vallen verzinnen ze de meest prachtige stands en decors. M2 Printing speelt hier op in door alle vormen en formaten prints aan te bieden. Ook frames en signsystemen met de meest bijzondere vormen zijn mogelijk.

M2 Printing heeft machines in huis om de meest uiteenlopende materialen te voorzien van prints. Zoals: Airtex, Deco, Deco Blackback, Snijfolies, ColouredFloor, Voile en Forex

POP-UP WANDEN, ROLLBANNERS EN ANDERE PRESENTATIESYSTEMEN

Geen budget voor een gehele stand op maat? Ook dan zijn wij uw partner. Wij leveren verschillende prachtige full colour pop up wanden en rollbanners, welke binnen enkele minuten eenvoudig zijn op te zetten en makkelijk zijn te vervoeren middels een handige rolkoffer. 

De pop-up panel bevat een frame waar geprinte banen met magneetstrips op geklikt worden. De pop-up fabric wordt voorzien van een decodoek met klittenband. Beide types zijn in verschillende formaten leverbaar.

Ook Rol Banners  biedt M2 Printing aan in verschillende afmetingen. Van standaard (80 x 200 cm) tot XXL (200 x 300 cm). Allen compleet geleverd met full colour geprinte visual (B1 brandvertragend) en inclusief gratis draagtas.
Naar boven
up