5 beloftes aan de standbouw

Waarom M2 Printing dé printleverancier voor de standbouw branche is!

Al jaren weten de grootste standbouwers en exposanten ons te vinden voor de doeken voor de grootste beurzen van Europa. Bijvoorbeeld: Libelle Zomerweek, Horecava, Huishoudbeurs en vele anderen. Als specialist in de expobranche weten wij wat voor de standbouwer belangrijk is, als het op printwerk aankomt. De standbouwer weet dat bij ons altijd alles op tijd en perfect voor elkaar komt. Wij doen wat we beloven. Benieuwd naar onze beloftes?

1. Controle

Bij M2 Printing hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom meten wij alle doeken na, zodat u met een gerust hart de prints mee naar de beurs kan nemen. Complexe frames kunnen wij in onze grote productiehal opzetten en indien gewenst kunnen wij een proefopstelling maken.

2. All-in-one printproducent

M2 Printing heeft een multi inzetbaar machinepark met printers en afwerkmachines dat continu up-to-date wordt gehouden. Hierdoor kunnen wij vrijwel iedere vraag uit de markt beantwoorden met een passende oplossing. Of het nou Airtex, textiel(pees)doeken, platen, stickerfolie en/of snijteksten zijn. M2 heeft de machines en media in huis om uw stand van prachtige visuals te voorzien. Komt u handen tekort tijdens de opbouw van de beurs? M2 Printing kan u hierin ondersteunen. Voor de montage van airtex, (pees)frames, eyecatchers of zelfklevend vinyl staan wij graag voor u klaar.

3. Jarenlange ervaring in de branche

Door onze jarenlange ervaring met de grootste standbouwers van Nederland, weten wij als geen ander wat er in de standbouwbranche belangrijk is op printgebied. Klanten als The Inside Standbouw, KOP Expo en Gielissen Interiors & Exhibitions zijn veeleisend. M2 Printing heeft zich verdiept in de behoefte van deze klanten. Wij denken graag met u mee om u de beste oplossing te bieden.

4. Van 's ochtend vroeg tot 's avonds laat bereikbaar

De verwachtingen van de (eind)klant worden steeds veeleisender. Ook de klanten van de standbouwer verwachten dat zij 24/7 bereikbaar zijn, voor spoedaanvragen. Dit betekent dat ook de leveranciers van de standbouwer hier aan moeten voldoen. M2 Printing begrijpt dat er tijdens de opbouw wel eens wat mis gaat en er last minute bestellingen worden geplaatst. Wij staan daarom altijd klaar voor onze klanten, ook buiten werktijden en in het weekend. Voor de standbouw bedrijven hebben wij hiervoor een speciaal telefoonnummer waarop zij ons altijd kunnen bereiken. Ze weten dat bij ons altijd alles op tijd en perfect voor elkaar komt. Ook bij wijzigingen of spoedaanvragen, kunnen ze ons altijd bereiken.

5. Niets is ons te gek!

Beurs- en standbouwers worden steeds creatiever. Om op te vallen verzinnen ze de meest prachtige stands en decors. M2 Printing speelt hier op in door alle vormen en formaten prints, frames en signsystemen aan te bieden. Naast alle printmedia denkt M2 Printing graag met u mee in de realisatie van diverse specials. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om, op basis van uw wensen, de juiste oplossing te bedenken en uit te voeren. Met succes hebben wij zo al diverse prachtige eyecatchers in de meest uiteenlopende vormen en formaten geleverd. Ook voor de standaard (pees)frames en profielen in iedere afmeting kunt u bij ons terecht!

Neem contact op!

Producten voor standbouwers

Naar boven
up