mysteryland vlag

Kies voor een standbouwseizoen zonder zorgen

Ken je dat? Onder tijdsdruk het printwerk regelen en bij controle toch een fout ontdekken. Of de deadline dreigen te missen omdat de designs te laat worden aangeleverd door de klant. In een normaal standbouw seizoen kan een fout vaak last minute opgelost worden, maar aankomend seizoen is anders dan voorgaande jaren. Door de vele beurzen en personeelstekorten is er voor printbedrijven nauwelijks ruimte voor spoedklussen. Een foutje kan dus flink in de papieren lopen.
 
Foutjes en deadlines missen, dat sluipt erin als je onder tijdsdruk printwerk moet regelen. En door de vele beurzen en personeelstekorten kan zo’n foutje ook nog eens snel in de papieren lopen. Want printbedrijven krijgen het komend seizoen razend druk. Voorkom frustraties en oplopende kosten: kies voor de betrouwbaarheid van M2 Printing.
Voorkom frustraties en oplopende kosten en kies voor de betrouwbaarheid van M2 Printing. Wij doen er namelijk alles aan om jouw standbouw seizoen zorgeloos te laten verlopen. Hoe? Dankzij uitgebreide controles van bijvoorbeeld resoluties, printresultaten en afmetingen. En door extra zorg te besteden aan het verpakken en sorteren. Pas als echt alles klopt, gaat jouw order de deur uit. En gaat het dan toch een keer mis? Voor onze vaste klanten staan we dag en nacht klaar en blijven we ruimte houden voor de soms onvermijdelijke spoedklusjes. Met een persoonlijk telefoonnummer voor nood buiten kantoortijden, gaan onze klanten zorgeloos het standbouw seizoen tegemoet.
 

Wil jij ook een seizoen zonder zorgen? Met een inlog van onze webshop ben je verzekerd van jouw printwerk. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op om jouw wensen te bespreken.

Naar boven
up