mysteryland vlag

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand...

In november vond de Greener Manufacturing Show plaats in Keulen. Dé beurs voor bedrijven die duurzamer willen produceren. In opdracht van project management bureau EXPO-MATE mochten wij de stand van het Duitse aluminium wals- en recyclingbedrijf Speira, aankleden met visuals. Het creatieve marketing team van EXPO-MATE in combinatie met de ontwerpers hadden een wel heel bijzondere eyecatcher bedacht!

De hangende Aluvision frames zijn namelijk aan de binnenzijde voorzien van spiegelplaten. In combinatie met de LED staven geeft dit een prachtig en opvallend effect. Verder is de stand aangekleed met peesdoeken voor in de frames van Aluvision. De blackback doeken in zowel de staande frames op de grond als in de hangende eyecatcher in de lucht (buitenzijde) passen perfect.

Leuk detail: Op de stand werden blikjes water uitgedeeld, welke op de stand direct gerecycled konden worden.

Recyclen van aluminium

Speira is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van het walsen en recyclen van aluminium. Speira produceert ongeveer 1 miljoen ton aan gewalste aluminium producten per jaar. Het doel van het bedrijf is om een ​​circulaire wereld te bouwen. “De grenzen van het walsen en recyclen van aluminium herdefiniëren, om innovatie producten en oplossingen te creëren en circulariteit te bevorderen, voor de duurzaamheid van de planeet en ons bedrijf.​”

Groen produceren

De Greener Manufacturing Show is de beurs voor bedrijven die duurzamer willen ontwerpen en produceren, het gebruik van giftige chemicaliën willen beperken en de impact van de productieprocessen op het milieu en klimaat willen verminderen. De Greener Manufacturing show vond 9 en 10 november plaats in de Koelnmesse in Keulen, Duitsland. Voor dit jaar staat de beurs gepland op 8 en 9 november.

Meer voorbeelden van creatieve projecten die EXPO-MATE wereldwijd realiseert kunnen bezichtigd worden via expo-mate.com.

print projecten

Naar boven
up