mysteryland vlag

The Inside STandbouw - XLUX Woonbeurs

Klanten krijgen de service die ze verdienen.

Met sommige klanten hebben wij een speciale band. Daar is het standbouwbedrijf The Inside een goed voorbeeld van. Al enkele jaren produceren wij al het printwerk voor de stands die zij ontwerpen en wereldwijd bouwen voor kleine en grote internationale bedrijven.

De medewerkers van The Inside die verantwoordelijk zijn voor de inkoop van printwerk, weten dat bij ons altijd alles op tijd en perfect voor elkaar komt. Ze krijgen speciale telefoonnummers waarop wij 24/7 bereikbaar zijn voor spoedgevallen.

Michael Hermans – CEO van The Inside Standbouw:
 
“We werken inmiddels 3 jaar intensief samen met M2 Printing en alles is altijd goed geregeld.
Het is voor ons als bedrijf een must om een leverancier te hebben waar je op kunt vertrouwen.”

Voor klanten als The Inside is het een groot voordeel om één partner te hebben, waar ze al het printwerk onder kunnen brengen. Met ons machinepark kunnen wij alle materialen en producten voor de standbouw leveren. Of het nou doek, textiel, plaat, of foliemateriaal is.
Doordat M2 Printing de gehele productie in eigen huis heeft, kunnen wij zeer snel schakelen en kunnen orders van elk formaat op zeer korte termijn worden gerealiseerd.

Door de ervaring die M2 Printing in de expobranche heeft opgedaan, weten wij wat de klanten belangrijk vinden als het op printwerk aan komt.

print projecten

Naar boven
up