mysteryland vlag

Duurzaam ijs, lekker!

Grootse prints, met kleine voetafdruk

The Organic Jersey Farm stond in Nurnberg op de Biofach om de bezoeker kennis te laten maken met het nieuwe Little Cow & Coockies ijs. De nadruk lag op de duurzame oplossing van het ijs en de verpakking. De 100% biologisch afbreekbare beker was daarom groot zichtbaar op een van de Airtex doeken in de stand. Verder bevatte de stand vloerstickers, snijteksten op de wanden en backlit stickers op de vriezers.

Organic Jersey Farm

Organic Jersey Farm maakt ijs van biologische melk van koeien van het kleine Jersey-ras. Het ijs is het resultaat van een kwalitatief en duurzaam productieproces. ‘De landbouwgrond, de Jersey koeien, de ijsfabriek en de gemeenschap werken allemaal samen in een gesloten cirkel. De missie is om tijdens het productieproces CO2- en afval-neutraal te zijn en te blijven en ijs te leveren dat een verlaagde CO2-voetafdruk heeft en staat voor behoud van de natuur.’ Ook de verpakking is geheel recyclebaar en composteerbaar.

Duurzaamheid in het DNA

Bij KOPexpo zijn ze zich ervan bewust dat ze niet in de meest duurzame branche werken, maar dat betekent niet dat ze niet hun doen om zo bewust en duurzaam mogelijk te opereren. “Minder afval, hergebruik van middelen en duurzame materiaalkeuzes. Een schonere wereld begint óók bij je beursstand.”

print projecten

Naar boven
up