mysteryland vlag

Gielissen standbouw - Hoogwegt

In opdracht van Gielissen standbouw hebben wij de visuals voor de prachtige stand van de Hoogwegt Group mogen verzorgen op de Anuga 2023. De stand bevat maar liefst 175 vierkante meter blackback peesdoeken. Deze zijn onder andere in de eyecatcherframes gemonteerd en lopen zowel aan de binnen- als buitenkant naadloos in elkaar over. Voor de glazen panelen in de stand hebben we glasheldere folie met full colour en wit prints geleverd voorzien van het logo en de visie van Hoogwegt. Verder hebben we aluminium peesframes, en verschillende soorten full colour stickers geleverd.

Anuga 2023

De Allgemeine Nahrungs- und Genussmittel-Ausstellung (Anuga) geldt als 's werelds grootste handelsbeurs op het gebied van levensmiddelen en hygiëne en processing. De Anuga vindt ieder oneven jaar plaats in Keulen en omvat tien beurzen in verschillende categorieën levensmiddelen. Het evenement vond dit jaar plaats op 7-11 oktober in de Koelnmesse in Keulen, Duitsland.

Hoogwegt x Gielissen standbouw

Hoogwegt is in 1965 opgericht in Nederland en is wereldwijd marktleider in de verkoop, handel en distributie van zuivelproducten en voedselingrediënten. Hoogwegt is werkzaam in meer dan 130 landen. Al jaren verzorgt Gielissen Standbouw de stands voor Hoogtwegt. In 2021 kreeg de wereldwijde dairy marktleider een nieuwe positionering en visuele merkidentieteit, welke ook duidelijk te zien is in de visuals van de stands.

print projecten

Naar boven
up