mysteryland vlag

Modulaire eyecatcher Puur! standbouw

Van 19 t/m 26 oktober vond in Düsseldorf de wereldwijde kunststof- en rubberhandelsbeurs K 2022 plaats. Twee grote spelers in de flexibele verpakkingsindustrie klopten bij PUUR! standbouw aan om de stand te ontwerpen en te bouwen. Comexi Group en Coemter stonden naast elkaar op de beurs en voor boven beide stands verzorgde M2 Printing (in opdracht van PUUR Standbouw) een giga hangend frame.

Modulair frame

De giga eyecatchers hebben een afmeting van 18 x 10 meter en 13,5 x 7,5 meter en zijn 2 meter hoog. De grote frames zijn modulair opgebouwd en bestaan uit meerdere kleinere frames, die ook los ingezet kunnen worden. Een zeer duurzame oplossing dus! De grote eyecatchers boven de stands bestaan uit maar liefst 12 blackback peesdoeken, die zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van de 80mm profielen zijn geplaatst. Verder zijn de stands voorzien van grote Airtex visuals.

K-Messe 2022

De K2022 in Düsseldorf is de grootste beurs ter wereld voor kunststof en rubber. Toonaangevende bedrijven uit de kunststof-  en rubberindustrie tonen hier op het hoogste internationale niveau alles wat de branche te bieden heeft.

Comexi Group en Coemter

Comexi Group is een machineleverancier in de flexibele verpakkingsindustrie. Het familiebedrijf begon zijn activiteiten in 1954 en is nu een industriële wereldwijde leverancier met meer dan 500 medewerkers en 3 fabrieken. Comexi bestaat uit vijf productlijnen, elk gespecialiseerd in een ander conversieproces: flexodruk, offsetdruk, lamineren, snijden en logistieke aanvullingen.

In 1967 is vanuit Comexi het bedrijf Coemter S.A. ontstaan, om een oplossing te vinden voor de productie van plastic zakken.

print projecten

Naar boven
up