mysteryland vlag

Een beauty!

Ook dit jaar mochten we voor onze opdrachtgever 2-Nice weer verschillende visuals produceren voor de Beauty2Buy en de Beauty Trade Special in de Jaarbeurs in Utrecht. Beauty2Buy is de najaarsbeurs, en Beauty Trade Special is de voorjaarsbeurs waar professionals uit onder andere de beauty-, nail- en wellnessbranche elkaar ontmoeten.

Zoals je op de foto’s kunt zien zijn er felle kleuren gebruikt in de vele uitingen. Vooraf is er dan ook uitvoerig getest om de gewenste “neonkleuren” te krijgen.

Maaike Teunizen (2-Nice): Heel fijn hoe jullie dit weer voor elkaar hebben gekregen met de nodige aanpassingen om de kleuren optimaal te krijgen. Super service!

Onder andere peesdoeken, Forex panelen, lightbox backlitdoeken en speciale vloerstickers werden geproduceerd om de Beauty 2 Buy beurs aan te kleden.

Tevreden leveranciers en bezoekers     

Van 24 tot en met 26 september werd de Jaarbeurs omgetoverd toe een beautyevent. Professionals uit de beautybranche konden hier inspiratie en kennis opdoen, zich oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied en creatief bezig te zijn bij de verschillende spetterende workshops.

Bezoekers waren enthousiast over de sfeer en de aankleding van de beursvloer, zoals vakbezoeker Melissa: “Complimenten voor het thema en de aankleding, het was echt mooi”.

De nieuwe opzet van de najaarsbeurs voor de vakmensen in de beautybranche viel in de goede smaak bij leveranciers en bezoekers.

Maaike Teunizen (2-Nice): Wat was het een groot succes afgelopen weekend! En dat mede dankzij het mooie drukwerk wat jullie hebben geleverd 😊 Het zag er echt op en top uit.

print projecten

Naar boven
up