mysteryland vlag

Kop Expo - Mimaki

Marius Bos - Eigenaar KOP Expo:
 
"Voor KOP is M2 een zeer betrouwbare partner gebleken de laatste 4 jaar.
Internationaal werken op locatie betekent dat wij ons geen fouten kunnen veroorloven. Deze brengen deadlines in gevaar en dus onze klant tevredenheid en marge. In tegenstelling tot vele collega’s van M2 hebben zij wel de moeite genomen zich te verdiepen in onze behoeften en zo hebben we samen een werkwijze kunnen ontwikkelen die volledig is afgestemd op ons intern proces.”

Printproductie voor modulaire stand Mimaki

In 2014 schreef Mimaki Europe een pitch uit om een nieuwe partner te vinden, die in staat is de wensen te vertalen in een standconcept. Hieraan namen 6 gerenommeerde standbouwbedrijven aan deel. Standbouwer Kop Expo bedacht voor Mimaki een modulaire stand, die voor diverse afmetingen en beursvoorschriften flexibel inzetbaar is. De stand van totaal 270 m2 kreeg lovende reacties op de Viscom en de FESPA.

Printleverancier voor Standbouw

M2 Printing is al jaren de vaste printleverancier van Kop Expo. Ook voor de Mimaki stand produceerde M2 Printing al het printwerk. De stand bevat verschillende Deco peesdoeken, een groot Glanspolyester doek en meerdere Deco backlit doeken. Uiteraard werden alle sublimatie textieldoeken geprint op onze eigen Mimaki JV5 320DS printer.

Gerelateerde producten

print projecten

Naar boven
up