mysteryland vlag

Vakdag Print en Sign: de klant ontzorgen

Ook in 2018 voorziet M2 Printing de gehele Vakdag Print en Sign van full colour geprinte visuals. Onder andere zijn alle 70 stands weer aangekleed met Decotextiel banieren. Ook de montage wordt verzorgd door M2 Printing. Om het aanleveren van alle bestanden en de logistieke route te coördineren is de projectmanager van M2 Printing ingezet. Al vijf jaar ontzorgt M2 Printing de organisatie van de beursopbouw. Als full service printbedrijf regelt M2 Printing de aanlevering van bestanden, de productie van de Decotex visuals (1.500 m2) en de (de)montage.

Van  A tot Z Ontzorgen

Dirk Mandaat (Projectmanager M2 Printing): De samenwerking met  de organisatie (Management Media) is zeer goed. We zijn net als voorgaande jaren, van begin tot eind betrokken bij het project om alles in goede banen te leiden. Onze studio verzamelt de bestanden van alle standhouders. Vervolgens printen, confectioneren en monteren we de doeken. Na de beurs verzorgen we de demontage. Zo heeft de organisatie van de beurs geen omkijken meer naar het printwerk. Hierin worden ze volledig ontzorgd.”

Gouden (Print)Partner

Als Gouden partner is M2 Printing zelf ook aanwezig op de beursvloer. Met maar liefst 3 nieuwe machines die begin 2017 zijn en worden geplaatst is er genoeg te vertellen. Bezoek onze stand E33 en laat je inspireren door onze deskundige professionals.

De Vakdag Print&Sign (voorheen Graficus Vakdag) wordt georganiseerd door Management Media (Graficus), SignPro en Fespa Nederland. De Vakdag is hét netwerkevenement voor de grafische en signindustrie. Naast netwerken staan er ook dit jaar staan weer bekende en inspirerende sprekers op het programma. Zoals trendwatcher Adjiedj Bakas, Victor Mids (Mindf*ck) of laat je inspireren door Olympisch kampioen open water zwemmen Maarten van der Weijden. Ten slotte zijn er verschillende vakinhoudelijke sessies die de dag compleet maken.

Toegang is gratis voor professionals uit de grafische en signindustrie. Schrijf u in en selecteer de sessies van uw keuze. Vol is vol!

Vakdag Print & Sign vindt plaats op dinsdag 6 februari (10.00 – 20.00 uur) in het NBC Nieuwegein. De adresgegevens zijn als volgt:
NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Gerelateerde producten

print projecten

Naar boven
up