mysteryland vlag

Beursstand SMEG op VT Wonen & Design Beurs

Wanneer je door de beurshal loopt, zie je de stand van SMEG al van ver. Het logo op het peesdoek is duidelijk zichtbaar bovenaan de stand gevestigd.

In 2018 stond SMEG met een prachtige beursstand op de VT Wonen & Design Beurs. Daar lanceerde SMEG o.a. de limited edition FAB28 koelkast. Een samenwerking met Dolce & Gabbana. Een bijzonder interessante samenwerking, waarbij high fashion samenkomt met de allernieuwste technologie en functionaliteiten. De twee Italiaanse topmerken hebben hun creatieve krachten gebundeld voor een uniek Made in Italy project, met het kleurrijke Sicilië in de hoofdrol.

KOPexpo

De stand is ontworpen en gerealiseerd door KOPexpo, in opdracht van 2 Met. Uitgangspunten bij het ontwerp waren een warme en gezellige uitstraling waarin de producten overzichtelijk en duidelijk gepresenteerd konden worden. SMEG had de wens om veel groen in de stand terug te laten komen. Naast beplanting was daarom het idee om een mos-wand te realiseren. Dat bleek niet interessant, daarom werd met signing eenzelfde look and feel gecreëerd.

Zo zijn de mos wanden nu geprint op Decotex peesdoeken van 7,5 meter lang. Ook voor de achtergrond van de vitrine is een oplossing met print bedacht. Op de wandbekleding van Airtex zijn de kleuren prachtig gematcht met de producten van SMEG.

Doordat de stand maar aan een kant wanden heeft, oogt het ruimtelijk en overzichtelijk. Het is als het ware de keuken die je altijd al had willen hebben. In de stand toont SMEG haar nieuwste apparatuur aan een breed publiek. Van fornuis tot kookblad en van citruspers tot broodrooster. De bezoekers krijgen in de stand alle ruimte om de apparaten te testen, vast te houden en te bekijken.

print projecten

Naar boven
up