mysteryland vlag

Opvallende beursstand Belimo

In opdracht van KOPexpo produceerde M2 Printing alle visuals voor de beursstand van Belimo op de VSK in Utrecht. De stand was met een vloeroppervlakte van 135 m2 al niet te missen, maar door de grote hangende full colour objecten werd de aandacht van de bezoeker nog eens extra getrokken.

De stand werd door de professionals van KOPexpo vakkundig opgebouwd en voorzien van de full colour visuals. Onder andere verschillende stickermaterialen en 300m2 Airtex Greyback werden in de stand verwerkt.  

vakbeurs installatiebranche vsk 2022

VSK is de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche. De 2022-editie zou eerst in februari gehouden werden, maar werd vanwege de nasleep van de Covid 19-pandemie verplaatst naar mei. Daarmee was het een van de eerste vakbeurzen van deze omvang nádat Nederland uit de Covid-19-periode kwam. Toch trok de vakbeurs ruim 28.000 bezoekers en de organisatie (Jaarbeurs) is daarmee tevreden.

Belimo

Belimo is de marktleider op gebied van energie-geoptimaliseerde toepassingen. Tijdens de beurs lieten ze hun nieuwste ontwikkelingen en innovaties zien. Daarnaast was er een team van specialisten aanwezig om de bezoekers te voorzien van ieder detail.

In lijn met de missie van Belimo “Create Healthier Indoor Comfort with Less Energy” heeft het bedrijf als doel om in 2030 de totale co2 besparing van de verkochte apparaten te verdubbelen. Daarnaast steunt Belimo de “doelstellingen voor duurzame ontwikkeling” van de Verenigde Naties, met name op het vlak van “Goede gezondheid en welzijn” en “Klimaatmaatregelen”

print projecten

Naar boven
up