mysteryland vlag

Bar-O op Horecava

Het one-stop-shopping is een groot voordeel voor de standbouwers. Het bespaart veel tijd en moeite en bovendien is de ontwerper niet gebonden aan bepaalde printmedia materialen.

Bar O heeft de Nationale RestaurantPitch gewonnen dankzij hun concept waarbij kleine gerechten en cocktails evenveel aandacht krijgen. Door de overwinning mochten zij hun plan daadwerkelijk uitvoeren op de horecavakbeurs.
In het ontwerp van de stand (van The Inside Standbouw) zitten de keuken en bar letterlijk aan elkaar vast. De chefs en bartenders werken zij aan zij aan de cocktails en gerechten die zo op elkaar zijn afgestemd dat ze elkaar versterken. De inrichting is urban jungle; dankzij het gebruik van groen en de natuurlijke tinten van de full colour visuals ontstaat een knusse ruimte. Er staan flinke banken en grote houten tafels waar gasten makkelijk met elkaar in gesprek kunnen komen. Zo versterkt de inrichting het netwerkaspect van de beurs. Bekijk de foto’s voor het prachtige resultaat.

De Horecava vond plaats van 8 tot en met 11 januari 2018 en is dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie.

Full service printleverancier voor standbouwers

In de stand van Bar O zijn verschillende materialen verwerkt. Onder andere borden, lightbox doek en andere materialen. Bijzonder is de full colour vloer die doorloopt op de zijkant van de bar. Doordat M2 Printing alle print- en confectie disciplines in eigen huis heeft, kunnen standbouwers alle visuals bij één leverancier bestellen. Het one-stop-shopping is een groot voordeel voor de standbouwers. Het bespaart veel tijd en moeite en bovendien is de ontwerper niet gebonden aan materialen.

Michael Hermans – CEO van The Inside Standbouw:
“We werken inmiddels 3 jaar intensief samen met M2 Printing en alles is altijd goed geregeld.
Het is voor ons als bedrijf een must om een leverancier te hebben waar je op kunt vertrouwen.”

print projecten

Naar boven
up