mysteryland vlag

Eyecatchers van formaat

Modulaire eyecatchers voor Brandt en Fernhout

In opdracht van standbouwbedrijf Brandt & Fernhout heeft M2 Printing de full colour visuals voor de beursstand van Nordson geproduceerd en geleverd. Ook de eyecatchers boven de stand werden door M2 Printing verzorgd.

De 3 gebogen dubbelzijdige slimframes, welke aan een trussconstructie werden bevestig met verstelbare ophangpunten zijn modulair inzetbaar en kunnen in meerdere variaties gebruikt worden. Op de foto’s zijn ze in 3 losse delen opgehangen, maar ze kunnen ook aan elkaar gemonteerd worden, waardoor je een geheel andere uitstraling krijgt.

In de 44mm profielen van de eyecatcher kunnen aan beide kanten peesdoeken worden bevestigd. Door de vele ervaring die wij hebben met dit soort frames en de dubbele controle op de maatvoering, past het doek perfect en zitten ze snaarstrak in de frames. Daarom geven wij M2 Pas Garantie.  

Naast de eyecatchers produceerden we visuals op Airtex wandbekleding en Forex panelen voor deze stand. Onze klant Brandt + Fernhout bouwt sinds 1966 beursstands en interieurs voor de meest uiteenlopende bedrijven. Bij het bestellen van de visuals maken ze veelvuldig gebruik van onze speciaal gemaakte webshop.
Kaitlin Kitto: "Het werkt lekker snel met bestellingen plaatsen en het is fijn dat we direct prijzen kunnen inzien. Omdat we na een bestelling in de shop zeker weten dat M2 alles heeft wat ze nodig hebben, scheelt het weer communicatie achteraf. Hoewel het ook wel leuk is om af en toe even te bellen!"

Gerelateerde producten

print projecten

Naar boven
up