mysteryland vlag

Vakdag Print en Sign: de klant ontzorgen

Voor het vierde opeenvolgende jaar voorziet M2 Printing de gehele Vakdag Print en Sign van full colour geprinte banieren. Onder andere zijn alle 75 stands weer aangekleed met Decotextiel banieren. Ook de montage wordt verzorgd door M2 Printing. Om het aanleveren van alle bestanden en de logistieke route te coördineren is de projectmanager van M2 Printing ingezet.

Na drie succesvolle edities van de Graficus Vakdag organiseert Graficus in 2017, in samenwerking met SignPro Benelux en Fespa Nederland, de Vakdag Print & Sign. De succesvolle Graficus vakdag krijgt dus dit jaar een stevige uitbreiding met een extra sign hal. Een extra Sign hal, betekent extra bedrijven en dus extra stands. In totaal werd er 1.900 m2 aan Decotextiel weggedraaid.

Van  A tot Z Ontzorgen

Jasper Singeling (Projectmanager M2 Printing): De samenwerking met  de organisatie (Management Media) is zeer goed. We zijn net als voorgaande jaren, van begin tot eind betrokken bij het project om alles in goede banen te leiden. Onze studio verzamelt de bestanden van alle standhouders. Vervolgens printen, confectioneren en monteren we de doeken. Na de beurs verzorgen we de demontage. Zo heeft de organisatie van de beurs geen omkijken meer naar het printwerk. Hierin worden ze volledig ontzorgd.”

Gouden (Print)Partner

Als Gouden partner is M2 Printing zelf ook aanwezig op de beursvloer. Met maar liefst 3 nieuwe machines die begin 2017 zijn en worden geplaatst is er genoeg te vertellen. Bezoek onze stand G95 en laat je inspireren door onze deskundige professionals.

De Vakdag Print en Sign is een eendaagse netwerkdag in het NBC congrescentrum in Nieuwegein.  Bezoekers van de beurs zijn ruim 2.000 professionals uit de grafische print en sign industrie, welke worden voorzien in veel vaknieuws. De Vakdag Print en Sign wordt jaarlijks georganiseerd door Management Media en dit jaar in samenwerking met SignPro Benelux en Fespa Nederland.

Vakdag Print & Sign vindt plaats op woensdag 8 februari (10.00 – 20.00 uur) in het NBC Nieuwegein. De adresgegevens zijn als volgt:
NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Gerelateerde producten

Naar boven
up